Om os

Drømmen om en is- og kaffebar

Med FunkIS får vi opfyldt en drøm vi har haft længe: at tilbringe, ikke bare vores fritid, men også vores arbejdstid sammen. Vi valgte at omlægge arbejdsliv, rutiner og hverdage, for at forfølge vores drøm.

Vi er et ægtepar med tre børn, der flyttede til Kastrup i 2013, fra Vesterbro. Vi tog et stort ryk fra ét kvarter til et helt anderledes miljø. Og vi elsker det. Kastrup har modtaget os med åbne arme og vi nyder vores lokalsamfund - menneskene, havnen, stranden og det festlige forstadsliv.

Nu har vi lagt vores hidtidige karrierer bag os, for at starte et nyt arbejdsliv, som selvstændige erhvervsdrivende - sammen. Et maler- og murerfirma er sat i bero og en it-karriere lukket ned. Nu glæder vi os over et arbejdsliv, hvor samvær og møder med mennesker er i centrum, og at vi kan give glæde og nydelse til vores gæster, med vores nøje udvalgte kvalitetsprodukter, som vi serverer i caféen. 

Hvorfor økologi?

Vi tilstræber 100% økologi, og sikkert af helt samme årsager, som de andre der gør det samme. Det handler om sundhed for mennesker og dyrevelfærd, men det handler i høj grad også om miljøet.

Åbningstider

Alle dage (undtagen tirsdage): kl. 11.00-18.00

Tirsdage: LUKKET

Kontakt

Vi bor på: Alléen 56 A i Kastrup

Telefon: 26808185 / 30110011

Email: funkisaps@gmail.com

Facebook: facebook.com/funkisogkaffe